Hyr företagets kaffemaskinen

En god kopp kaffe piggar upp även den tråkigaste måndagen. Genom att hyra en riktigt bra kaffemaskin får du, dina medarbetare, kunder och samarbetspartners alltid gott kaffe. Oavsett vem som brygger. Det finns flera fördelar med att ha en kaffemaskin på jobbet: alltid gott kaffe, enkelt vid möten och konferenser, det ger ett bra förstaintryck av företaget och självklart höjer det stämningen på jobbet.

Det är viktigt med pauser, kafferaster då du och dina medarbetare får småprata och skapa goda relationer. Genom att hyra en kaffemaskin får ni alltid en god och aromatiskt kopp kaffe. En bra kaffemaskin underlättar vid möten och mörka måndagar under vintern. Hyr kaffemaskin till ditt företag hos Sweet Coffee så slipper du krångliga avtal och långa uppsägningstider och får samtidigt en kaffemaskin från marknadens bästa varumärken.

Alltid gott kaffe

kaffeDen absolut största fördelen med en riktigt bra kaffemaskin är att du alltid får gott kaffe. Vare sig klockan är halv sju på morgonen och du är först på jobbet eller om ni ska ha en stor företagskonferens, så vet du att kaffet smakar perfekt. Inga överraskningar. Forskning visar också att det är hälsosamt med ett par koppar kaffe om dagen. Gott kaffe ger också ett bra intryck av företaget. En god kopp kaffe ger alltid en bra eftersmak efter ett första möte. Det är också något som kan förena olika personer under en förhandling eller ett svårare möte. Även om ni har olika åsikter, så njuter ni av kaffet tillsammans. Kaffe är så mycket mer än bara en dryck, det ger en härlig gemenskap. Nu under coronapandemin är gemenskapen kring kaffekoppen än viktigare.

Välj rätt kaffemaskin

När du ska hyra kaffemaskin är det viktigt att hyra rätt kaffemaskin till rätt sammanhang eller rum. Personalrummet behöver naturligtvis en maskin utifrån personalstyrkan. Ett större företag kan gärna ha en lite mindre kaffemaskin i foajén och en större för personalen. Du kan välja mellan

  • termosbryggare
  • espressomaskiner
  • kaffeautomater
  • färskbryggtmaskiner

Välj rätt avtal

Det fina med att hyra kaffemaskin är att du snabbt får hjälp om det skulle uppstå något problem med maskinen. Du får också hjälp att välja rätt kaffesorter. Det finns kaffe och så finns det kaffe. Men det är också smart att välja ett avtal som inte har får lång uppsägningstid, gärna skräddarsytt för just ditt företag och erat behov.