Tips inför konferensdagar i Göteborg

Idag är begreppet konferens inte längre förknippat med utdragna föredrag. Numer handlar det om mer än bara jobb och är ett sätt för företag att växa på flera plan. En genomtänkt plan är nyckeln till ett lyckat event.

För dig som funderar på att boka hotell i Göteborg inför inspirerande konferensdagar finns det några viktiga saker att tänka på. Här kommer de bästa tipsen inför konferensen!

Var ute i tid

Ett stående tips är att inte vänta för länge när det gäller både bokning av hotell och konferenslokaler. När du bokar hotell bör du göra det utifrån specifika krav och behov. I Göteborg erbjuder många hotell konferensservice, men alla lever inte upp till det. Hör dig för i din omgivning eller läs mer här för att få tips om vilka hotell som erbjuder optimal service i Göteborg.

Oavsett om du har en budget utan tak eller en stram plånbok att utgå från gäller det att boka hotell i tid. Särskilt om det rör sig om en större grupp av medarbetare!

Planera i detalj

Det kan låta lite tråkigt, men faktum är att du kommer att tacka dig själv om du redan från start planerar alla inslag i detalj. När konferensen väl kickar igång kommer du knappast att ha tid till att planera aktiviteter, boka föreläsare eller beställa catering. Det sistnämna är dessutom extra kul om du väljer något lokalt. Till exempel en klassisk räkmacka, vilken den officiella Besöksguiden Göteborg.com beskriver såhär:

“Ingenstans smakar den klassiska mackan så bra som här”.

När det gäller planering kan det handla om så små detaljer som att dela upp dina anställda i work shop-grupper. Gör du det i förväg kan du förbättra möjligheterna till en effektiv konferens med engagerade medarbetare. resultat från konferensen.